BLOC

Actualitat immobiliària

Llistat de post
dissabte, 11 de desembre de 2021
Consells

¿Canvi de casa? 15 consells per fer una mudança fàcil i ràpida

Una mudança pot convertir-se en un veritable mal de cap si no es planifica bé tenint en compte abans certs consells que t'ajudaran a aconseguir a fer la mudança més suportable, fàcil i pràctica.

Però abans de començar amb la mudança pot ser que et estiguis preguntant: ¿Me la fan o me la faig? La decisió dependrà del teu pressupost, de el temps de què disposis, de les persones que et puguin donar un cop de mà.

Si decideixes fer la mudança tu mateix pensa en el volum de les caixes que has de traslladar del teu habitatge a la seva nova llar per saber si vas a necessitar contractar una furgoneta o bé vas a utilitzar el teu vehicle o vas a demanar-prestat.

També hauràs de tenir en compte si vas a necessitar contractar una grua per pujar els mobles per la façana ja que pot ser que la finca no disposi d'ascensor o bé tingui ascensor però no càpiguen els mobles i tampoc càpiguen per l'escala de l'immoble ...

Un altre aspecte important és saber si vas a poder estacionar el teu cotxe o furgoneta prop de l'immoble on vas a fer la mudança.

I ara que ja t'has decidit Mans a l'obra! Comencem la mudança.

En Clavis Grup compartim amb tu aquests 15 consells perquè la teva mudança sigui perfecta:

1. A casa solem acumular més coses de les que necessitem o ens calen de manera que una mudança pot ser el moment perfecte per fer neteja i desfer-te de les coses que ja no necessites. Abans de la mudança dedica un temps a classificar les coses que et vas a portar a la seva nova llar i les que ja no necessitaràs i no et vas a portar. També comprova si el que has decidit portar-te et cabrà en la seva nova llar o bé et convé llogar un traster per guardar per exemple allà les coses més estacionals. Pensa en donar aquelles coses que no et vas a portar. Hi ha ONG o empreses que s'ocupen de recollir roba, mobles o joguines a la teva zona i altres les has de portar tu. També a la teva zona pots localitzar contenidors de roba usada i sabates.

2. Si és possible comença 3 setmanes abans de la mudança a recopilar caixes o comprar-a l'empresa de mudança que hagis contractat. Hi ha diferents tipus de caixes. Un tipus de caixes que et seran molt útils són les caixes de cartró d'armari per guardar la roba. També hauràs de comprar paper de bombolles, plàstic, cinta adhesiva ...

3. Prepara el teu Kit de supervivència per a la nit de la mudança i de el dia després:

Solem cometre l'error de guardar-ho tot en les caixes, bosses ... sense tenir en compte aquest aspecte per la qual cosa per fer-te la vida més fàcil separa abans en una maleta coses que no et poden faltar: roba de llit, pijames, tovalloles, necesser per el bany ...

4. .Ara que ja tens el Kit de supervivència per empaquetar la resta de coses és millor seguir un ordre. Comença a empaquetar primer tot allò que no necessites per al teu dia a dia. I no les omplis molt les caixes que després no podràs moure-!

5. Guarda les coses de cada habitació per separat i després marca cada caixa amb el nom de l'estada que correspongui.

6. No tancaments les caixes fins que estiguin completes ja que de vegades poden quedar coses soltes i si no tanquem les caixes serà més fàcil completar-les.

7. Embolica els objectes més sensibles amb un rotllo de paper de bombolles, llençols vells ..

8. No posis cinta adhesiva directament en els mobles. Et pot espatllar els mobles ia més és difícil de treure. Sempre que et sigui possible envolta els mobles bé amb plàstic, bombolles, etc.Acuérdate també d'embolicar amb afecte les cantonades dels mobles i si és possible separa els vidres de les taules i embolicar-també amb paper de bombolles, etc.

9. Quan es desmunten els mobles és molt habitual perdre els cargols i peces més petites pel que a mesura que vagis desmuntant guarda-les per separat en bosses de plàstic o capsetes de cartró i etiquétalos amb el nom de l'moble a què pertanyen.

10. A mesura que anem tancant caixes és important anar apilant. Si és possible pots habilitar una habitació per a totes les caixes i si no és possible deixa-les a un racó o espai que no entorpeixi el pas ni et dificulti la vida fins que et vagis a la teva nova llar.

11. Quan ja tens tot guardat en caixes intenta seguir aquest ordre a l'hora de carregar-lo a la furgoneta o vehicle que vagis a fer servir: primer carrega els mobles més voluminosos, després les caixes més pesades i finalment les més lleugeres sobre les altres o el mobiliari i sobretot 'assegura amb cordes perquè no caigui res!

12. I per fi! Ha arribat el moment tan esperat Ja ets a la teva nova llar! Ara respira i intenta començar en aquest ordre: primer munta els mobles, després desfés les caixes si pot ser per ordre d'estada. És millor començar a col·locar els estris de la cuina i de bany per que són d'ús diari.

13.Para que les caixes que van quedant buides ocupin menys espai i no et molestin veus doblant les caixes buides a el mateix temps que es van buidant i deixa-apilades en un racó.

14. L'últim que hauràs de fer és endollar la nevera (al menys han de passar 24 hores per poder fer-ho i no tenir problemes)

15. Celebrar que per fi la mudança ha acabat i gaudeix de la teva nova llar!

Què et semblen aquests consells? Se t'ocorre algun consell més que vulguis comentar?

Clavis Grup
Vía Julia 179 Local
08042 – Barcelona

930021525 - 617840751

CLAVIS GRUP GESTORS IMMOBILIARIS es una marca registrada (núm. M3626870), que puede ser objeto de licencia de uso, sin que exista vinculación alguna de las distintas mercantiles que operan bajo dicha denominación.
Cada sociedad tiene su propio titular y actúa con absoluta independencia.